19.11.2015 г., 18:35 ч.

Тайна 3 

  Поезия » Друга
607 1 7

 

   

 

Разлистена река на пътя ми замръкна

и есенни светулки в очите ù видях.

Едва ли ме позна. Дочух я, че въздъхна.

Навярно ще ме чака до края на света.



             

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??