25 окт. 2008 г., 09:10

Тази болка... 

  Поэзия » Другая
516 0 5

Тази болка

даде плод

и ето -

вече го берем

и за компот.

Ще се запасяваме,

което

е нормално в нашия живот.

Пазим всичко -

радости, тегоби,

неразбрани истини,

тъга...

Ала тази болка

вече е отрова,

тази болка носи самота!

Тя е като жребий,

като сила,

като огън,

орис

и съдба...

 

Спри за малко!

Трябва ли отново

да се нараняваме така?...

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??