25.10.2008 г., 9:10 ч.

Тази болка... 

  Поезия » Друга
515 0 5

Тази болка

даде плод

и ето -

вече го берем

и за компот.

Ще се запасяваме,

което

е нормално в нашия живот.

Пазим всичко -

радости, тегоби,

неразбрани истини,

тъга...

Ала тази болка

вече е отрова,

тази болка носи самота!

Тя е като жребий,

като сила,

като огън,

орис

и съдба...

 

Спри за малко!

Трябва ли отново

да се нараняваме така?...

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??