17 апр. 2010 г., 00:20

Триптих 

  Поэзия » Другая
639 0 4

Свих се като малка черна дупка.

През невидими пролуки

наблюдавам света около мен,

умирам и се раждам всеки ден -

еволюция на празнотата.

 

     *            *            *

 

Ръцете ми сочат към тебе.

Бели са очите ми от самота.

Отгоре ми пада небето,

за да скрие тази грозота,

в която живея.

 

     *            *             *

 

Нямам какво да ти дам, освен

любов, напълно изкривена

от такива като теб - божества.

Искам да знам докога

ще бъда жертвен агнец.

© Адриана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??