24 окт. 2010 г., 12:52

Тя 

  Поэзия » Любовная
837 0 1

И нека тя ме мрази,

нека ме презира.

Щом в очите ти погледне,

моето име да прочита.

Щом до тебе вечер легне,

да усеща само мене.

Да я лъжеш, че обичаш,

а само мене да зачиташ.

С нея да се любиш,

а моето име да изричаш.

Тя никога няма да го разбере,

че ще желаеш само моите ръце.

Че в живота ти една-единствена си аз оставам.

Тя - поредната пред теб,

сега стои.

Въпреки че знаеш - тя не може да ме замени.


© Ивайла Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??