26 нояб. 2011 г., 00:22

В една 

  Поэзия
726 0 22



сгушвам се в теб

в прегръдката ти

нежно топла

и съм малка

да помръдна не смея

само слушам

как твоето сърце

тихо ми шепти

докосвам дъха ти

устните трепват

ускорява се пулса

очите са влажни

 

сълза

 

моята ли

или е твоя

а може би две

в една

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??