Nov 26, 2011, 12:22 AM

В една 

  Poetry
685 0 22



сгушвам се в теб

в прегръдката ти

нежно топла

и съм малка

да помръдна не смея

само слушам

как твоето сърце

тихо ми шепти

докосвам дъха ти

устните трепват

ускорява се пулса

очите са влажни

 

сълза

 

моята ли

или е твоя

а може би две

в една

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??