23 нояб. 2007 г., 10:15

В тишината... 

  Поэзия » Любовная
1197 0 44

 

 

                                 В тишината се провирам

             между

             капките в дъжда,

             босонога

             и невидима

             влизам тихо във съня.

 

             В прилива на нежност

             бяла,

             кротка и добра,

             докосвам те

             с обичане,

             както никой досега.

 

             Пречиствам любовта ни

             малка капка

             от дъжда,

             в очите ми

             събрана,

             изплакана в сълза.

 

             Когато утре ще си буден

             в мокротата

             на деня,

             пак до теб

             ще бъда

             като спомен от съня.

 

 

 

 

                               

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??