5 апр. 2024 г., 13:21

Вече 

  Поэзия » Другая
81 3 2

Бяло е. Светло е.

И не боли.

Сянката следва ме.

Както преди.

 

Срещам се с хора

и с времена.

И се прибирам,

без тях, у дома.

 

Искам. Желая.

Вкус

на любов и живот.

Виждам. Небето...

Пришпорвам деня.

 

Форма и цвят.

Звуци и аромат.

И аз сред тях.

Място избирам.

Вече без страх.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??