Бяло е. Светло е.
И не боли.
Сянката следва ме.
Както преди.
Срещам се с хора
и с времена.
И се прибирам,
без тях, у дома.
Искам. Желая.
Вкус
на любов и живот.
Виждам. Небето...
Пришпорвам деня.
Форма и цвят.
Звуци и аромат.
И аз сред тях.
Място избирам.
Вече без страх.
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.