17 февр. 2012 г., 23:47

Ветровито стихотворение 

  Поэзия » Любовная
928 0 21

Все ще дойде време, някога на Есен…

С теб ще бъдем двама - волни ветрове.

Аз съм Севернякът – напорист и бесен.

Ти ще си Южнякът с босите нозе.

 

Ще се срещнем тайно в някое усое.

Смерч ще се повийне, дъжд ще завали.

Ще заскачат лудо сдържани порои.

Буря ще катурне празните ни дни…

 

Само да се случи, някога случайно,

ей така - по Есен, в голите поля…

С теб ще си разкажем вятърните тайни –

в мъжки ураган и в буря на жена…

 

Николай Дялков

13.02.2012 год.

гр. Благоевград

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??