21 сент. 2007 г., 09:59

ЯДОСАНО 

  Поэзия
592 0 1
 

Не се научила отново да обича,

а появи се... еех... е... ти пича.

И дръзна с нея да говори,

а тя не спря да му мърмори:

„Не искам тон да ми държиш!

Не искам и да ми крещиш!

Не се обаждай, сутрин рано

рева кат' мече ненаспано.

Гласа ми, дрезгав и сънлив,

си мислиш, че е някак крив.

Не съм сърдита или малко само.

Не мислиш много, мое мъжко рамо!"

© Гера Гера Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??