Казваш, добър е човека!
(Но по думите ти... дебил.)
Аз съм жлъчен проклетник.
(С тебе повече, мил.)
Той е баш образован.
(Самоук съм се пръкнал.)
Здрава твоя опора.
(Аз отдавна отхвръкнал.)
Той е битов комфорт.
(Мен ме дяволи вземат.)
Играел тенис на корт.
(Аз пък пиша поеми.)
С една дума - перфектен!
(Имам кусури - бол.)
Твой доживотен късмет е.
(Нужен ти бях чисто-гол.)
Та, какво още искаш
от душата на мъж свободен?
Вкъщи имаш излъскана писта.
Път трънлив съм ти. Неудобен.
Айде тръгвай си и не идвай,
че си имаш мъж за домашно.
Аз съм дивеч. Не се опитвай!
Има коя да ми сваля гащите...
©тихопат.
Данаил Антонов
03.08.2023
© Данаил Антонов Все права защищены