27 окт. 2008 г., 14:00

Забравили сме 

  Поэзия » Любовная
592 0 1

В душите ни е смут,

в сърцата ни е студ.

Сърца разбити стенат

от мъка съкрушени.


Вярвахме, че е любов голяма,

но, ето - всичко е измама.

Вярвахме в щастливи дни,

но всичко рухна и така боли! 


И двамата сме тук, но тишината ни разделя.

Страстта отдавна не гори във нас.

Забравили сме брачната постеля,

забравили сме всичко - даже ЛЮБОВТА!

 

 

 

 

© Дафи Сидова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??