4 апр. 2007 г., 14:18

Защо 

  Поэзия
472 1 0
Защо ли времето минава бавно?
Защо ли думите ти в мислите отекват славно?
Защо гласът ти превива тъжните върби?
Защо животът ми потъна в мъгли?



Защо изгарящото слънце потъмнява?
Защо лицето ти мойте мисли осветява?
Защо земята под краката ми пропада?
Защо ли моята душа умира млада?



Защо ли облаците падат върху мен?
Защо осъдена съм да стоя в плен?
Защо очите, твойте, мойте омоляват?
Защо сълзите твои се продават?

© Милена Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??