11 мая 2008 г., 23:12

Защото ме обичаш... 

  Поэзия » Любовная
1602 0 56

 

 

                    

                     Защото ме обичаш...

                     Слушам те...
                     как с нежност
                     влюбени думи
                     изричаш
                     и тихо... красиво
                     в песента на реката
                     ги вплиташ...
                     а нощният шум
                     на върбите,
                     твоя зов
                     приютили,
                     с трепет докосва
                     моето рамо,
                     милва гърдите...
                     онези... бели морени,
                     в които цвете
                     пониква
                     щом дъха ти усетят...
                     и целунати нежно
                     в шепи от пясък
                     утихват...
                     стаени в съня ми 
                     в очакване
                     на белите риби...
                     ръцете ти топли,
                     безмълвни
                     в своята пазва
                     да скрият...

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??