30 мая 2008 г., 10:03

Затвори очички 

  Поэзия » Для детей
599 0 4

 

Затвори очички ти,
Сънчо да те навести.
Вън се спусна тишина,
а небето притъмня
и луна наднича вече
иззад хълма там далече.

 

Няма птички да летят -
те отдавна сладко спят.
Моето пиленце и то
ще заспи като в гнездо.
Ето, уморените очички
се затвориха самички.

© Виктор Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??