30.05.2008 г., 10:03 ч.

Затвори очички 

  Поезия » За деца
598 0 4

 

Затвори очички ти,
Сънчо да те навести.
Вън се спусна тишина,
а небето притъмня
и луна наднича вече
иззад хълма там далече.

 

Няма птички да летят -
те отдавна сладко спят.
Моето пиленце и то
ще заспи като в гнездо.
Ето, уморените очички
се затвориха самички.

© Виктор Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??