20 февр. 2011 г., 20:29

Зове ли ме Животът, съм готова за двубой 

  Поэзия
467 0 2

Диша тъмното като побойник във врата ми.

Имах малко, но животът и за него завидя.

Всички клетки мигом се смразяват на кръвта ни -

ненадейно. Със душата си  ударим ли в греда...

 

Към болката и тишината не изпитвам  страх -

(някога) изпитвах, но превърнах ги в  убежище.

От теб на заем взимам най-прекрасната лъжа,

капчица е нужна, да роди от нея зрелище...

 

Аз съм силна! Докато прозорецът с надежда

прожектира всяко утро изгрев съвършено нов.

Нямам нищо... Не останаха дори одежди...

Но зове ли ме Животът, съм готова за двубой.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??