10.11.2007 г., 0:55 ч.

-------------- 

  Поезия » Друга
836 0 4

Не потъвай във мрак,

моя малка измислице!

Не прегръщай студа,

щом съм тихо до теб...

В магазинни витрини,

дето бясно препускат

пред безкрайния взор

и крещят да ги видиш

ако зърнеш и себе си,

значи виждаш и мен...

Не потъвай в тъга,

моя истино крехка!...

 

Не потъвай във сън...

© Диана Маринска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??