15.06.2004 г., 16:44 ч.

* * * 

  Поезия
1116 0 3
Едно небе,обсипано с безброй звезди.
Една единствена мечта-това си ти!
Едно единствено желание,обвзело моето съзнаниие.
Едно сърце,признало с болка свойто изпитание.
Едва любов,пламтяща в съзерцание.
Едно лице е само в моето съзнание.
Едни очи горящи,без които аз не мога,всяват в мене мисъл и тревога.
Духът пред тялото се врича,че едва ли друг ще заобича, с любов по-пламенна и страстна, от таз що буйна е и ясна.
Сърцето вечно тебе ще обича и до живот във теб ще се кълне и врича.

© Ангелина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • а страхотно е направо!!!
  • А пък някои от тях просто нямат време да пишат коментари, но бъди сигурна, че продължавам да чета всичко, въпреки че не коментирам толкова активно.
  • Защо ти е това "Кълне"? Врича е напълно достатъчно.
    Много е нежно
Предложения
: ??:??