16.01.2007 г., 23:09 ч.

* * * 

  Поезия
865 0 15
венерини хълмове
райски долини
котловини чудейни
изследовател съм
прехласнат
а по на север
планини големи
пухкави
от снежни отражения
бебешки розови
изваяни склонове
после две морета
с цветовете на дъгата
но не пропусkaм
аления магически олтар
за който винаги съм буден
в това вълшебство
що се нарича сън
или мечта за теб
за животворен бели извор
където мъка
сласт
плач и гордост
и разлъка
понякога простенват
в сладка болка
с нечий взор
и ни зарейват в небесата
на удоволствия и радости
или във дълбините
на истинckите сладости
очаквам те
благоговена
моя



Чар....16.01.07

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??