15.07.2007 г., 11:08 ч.

* * * 

  Поезия
481 0 1

Излез за секунда от съзнането ми, моля те!
Като малко, уплашено дете се чувствам,
седнало на прага, подпряло брадичка, чака те...
Баби и лелки около него с филийка - "не искам да ям"...

Приятелчета, подканвани от големите, го викат,
то не става, то плаче, погалва кученцето си и мечтае...
така съм самичък, ела, всяка клетка в мен ридае,
от прозореца гледам света - насила искат в него
                                               без теб да ме натикат...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сладко е, но има и малка тъга!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??