18.11.2006 г., 21:32 ч.

* * * 

  Поезия
549 0 2

Нощта е тиха, спокойна

и полъхът липсва дори,

нощта е нежно потайна

прикрила нашите спомени.

 

Нощта е чудно красива

с безбройните свои звезди,

които блещукат и сгряват

безпътните наши души.

 

Нощта е толкова топла и нежна

като прегръдките, с които ме дари

и в тъмнината на своите сенки

тя пази страстта от отминалите дни.

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много красиво!И ме върна в една много топла и нежна нощ. Благодаря
  • Прекрасни спомени, нека се възраждат цял живот и се превърнат и в бъдеще.

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??