6.12.2007 г., 15:06 ч.

* * * 

  Поезия
773 0 3
Да живееш в този измамен свят
е, мисля, най-големият грях.

Вече няма определения като честен и свят,
а само лицемерие и ироничен смях.

Плачеш с кървави сълзи,
а този отсреща ти казва: "Пълзи!".

Няма любов искрена и лична,
а само някаква мръсница себична.

Имаш доверие, но оставаш сам
и събираш цялата злоба там -
в Сърцето!!!

Хората вече нямат душа,
а мислят само за собствената си гуша!

В очите те гледат най-мило,
но ти мислят нещо гнило.

Животът е това - живееш сред хора
и оставаш сам.

Обичаш до болка,
но отново си сам!!!


© Боза Бозова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??