20.06.2007 г., 22:16 ч.

* * * 

  Поезия
476 0 2
***
 Сънувам ли, слушайки
тази молитвена музика тиха,
как вятър пристъпва 
полека и влиза
в душата ми?
Ти ли си?
 
Сънувам, или се изгубих 
в безкрайната бездна,
която за мен е отворил света 
и кой ме запрати
да скитам?
Ти знаеш ли?
 
Сънувам ли спомени слепи,
които шептят като 
влюбени луди,
чиито целувки изгарят
от допир на огън с вода?
Ти там ли си?
 
Къде съм?
Сънувам ли?
Ти ще ми кажеш ли?

© Калина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??