1.11.2004 г., 16:21 ч.

* * * 

  Поезия
894 0 0
Самотна беше моята зора без тебе,
дори лъчите слънчеви,студени бяха.
Изтока в червени пламъци гореше,
но сърцето ми самотно в лед стоеше!

Отроних аз сълза кристална,
незнаех до сега какво е самота
и седях си все така печална,
взирайки се в черна тъмнина.

Видях,че всеки сам живее,
единствено по свойте правила,
роден си сам и така ще си отидеш,
осъзнах го аз едва сега!

Но все пак ти ми се усмихна
и вдъхна ми кураж:"Живей!"
животът все така бавно си отива,
не пропускай да вдъхнеш всеки миг-недей!!!

© Илиана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??