23.01.2006 г., 20:36 ч.

* * * 

  Поезия
629 0 2

Всеки ден е празник, отново се раждам
мислено на Бог благодаря,
че съм жива, че все още дишам
и в огъня на любовта горя


Щастлива съм във пролетното утро
очакваща и тръпнеща, добра
на слънчевия лъч намигам бодро
и свиркам весело на своята съдба

Щастлива съм на лятото във нощите
греховни, страстни като поглед на жена
омайно нежни и за обич шепнещи
аз чувам в мрака тяхното "Ела"

Щастлива съм в есенните залези
уморена, отмаляла, но добра
макар, че там, там някъде остават белези
от капещи листа,
моя съдба

© ИЛИЯНА ТОДОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!Супер е много ми харесва и от мен 6!
  • Браво! Много хубави описания си дала Много ми хареса стихчето 6 от мен
Предложения
: ??:??