28.07.2005 г., 22:14 ч.

* * * 

  Поезия
659 0 1

Падащ вятър,
ликуващо безумие
кръговрат вечерен, но
достатъчно недостоверен...
Кръжащи мисли
и спомени за рая
в изкуствена нежност
броят своя душевен кворум.
Непредумишлено някак и
безпричинно следствие
се стовари с цялата си тежест
над вселенската промисъл
и подаде заявката си за
представителна извадка
от мъртви души
чакащи отново
да са живи.
ДАЛИ БЯЛОТО ЩЕ
БЪДЕ ОТНОВО БЯЛО?

© Кирил Кацаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??