11.12.2005 г., 1:39 ч.

* * * 

  Поезия
667 0 0

Сърцето ти от лед сковано е!

И вместо слънчеви лъчи,

от очите ти хвърчат ледени искри.

Аз съм с теб и ще се боря

красивото ти женско сърце да стопля

и леда в очите да стопя.

Кажи ми, малка ледена кралице,

кой превърна те в това?

Не се страхувай,

аз просто ще ти върна любовта, която

някои замразил е дълбоко в твоята душа!

Не се страхувай, а подай рака,

аз ще върна красивата

усмивка на твоята уста!!!

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??