29.04.2010 г., 23:05 ч.

... 

  Поезия » Друга
814 0 1

Не зная какво

 не зная кога

 не зная защо

се случи това


Кога изведнъж

 след полет надлъж

 излетя песента

 изчезна смеха

 

Остава деня

 остава нощта

 остават самотни

 и пълни с тъга


Оставам и аз

 в незнайния час

 оставам в захлас

 по свойта мечта

 

© Лилия Рангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лиле, има какво още да се желае, но това също си има своя чар. Браво! :*
Предложения
: ??:??