Не зная какво
не зная кога
не зная защо
се случи това
Кога изведнъж
след полет надлъж
излетя песента
изчезна смеха
Остава деня
остава нощта
остават самотни
и пълни с тъга
Оставам и аз
в незнайния час
оставам в захлас
по свойта мечта
© Лилия Рангелова All rights reserved.