14.04.2018 г., 0:06 ч.

* * * 

  Поезия
749 1 5

* * *
Елеонора Крушева

 

Ако си пътник-случаен, накъсал
обич на дребно във дните ми,
помни тук не минават кервани
с камили... има пламък в очите ми.

 

Ако стигнеш с  любов до сърцето ми,
не забивай стрели от забрава,
там място има само за тези, които
търсят истинска обич... за двама.

 

При мене не спират кервани,
които в пустини търгуват със стока,
а жадни за живи оазиси,
отпиват любов и намират посока.

 

А ръцети ми нови листи отварят,
да полетят с крилете на птица,
пролетно светли дни се издигат –
отронени думи от една броеница!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??