31.01.2020 г., 18:16 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
798 1 0

няма нищо случайно

което думите изричат

от устните ти

голотата на лицето

в аления изгрев

в свършека на нощта

тишина от стонове

плясък на длани

от птичи крила

върху торса на утрото

мост между облаците

призрачността на прозореца

похищаващ блясъка

срутения поглед

върху изящното ти дихание

няма нищо случайно в

желанията на опаления вятър.

© Boyana Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??