26.06.2013 г., 20:14 ч.

09. 02. 2013 

  Поезия » Любовна
832 0 0

Избяга ти накрай света.

Единственото, което искаше, беше да си далеч от болката.

 

В ума ти буря бушуваше.

Душата ти вече я нямаше

и път назад не съществуваше.

 

Когато мислиш за нея, болката те разкъсва отвътре

и може би вече никога няма да си цяла.

 

Бягай, бягай, без поглед назад лесно се забравя.

Жалко само, че се заблуждаваш и всичко отново се повтаря.

 

© Николинка Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??