6.11.2018 г., 10:35 ч.  

  Поезия » Свободен стих
503 0 1

Насъбрал се жар сърцето таи,
след всяка горчивина, фасът
приятел верен до него пламти.
Цигарата не ще му навреди, а
този незабележимия с образа
на ангел, замаскирал рогата,
 в тъмнината убол не гърба,
а насочил орловия поглед на
острието право в сърцето.

© Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??