Nov 6, 2018, 10:35 AM  

  Poetry » Free verse
497 0 1

Насъбрал се жар сърцето таи,
след всяка горчивина, фасът
приятел верен до него пламти.
Цигарата не ще му навреди, а
този незабележимия с образа
на ангел, замаскирал рогата,
 в тъмнината убол не гърба,
а насочил орловия поглед на
острието право в сърцето.

© Т. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??