26.12.2023 г., 20:56 ч.

21-ви век 

  Поезия » Философска
102 0 0

Там където са парите,

няма място за душите,

и купува и продава,

всичко дето обитава.

 

Няма майка, няма татко,

щом на гърлото е сладко,

и така от векове,

само дивото зове.

 

Този който протестира,

той подкрепа не намира,

и за добрината плаща,

щом на кръста се поклаща.

 

Двадесет и първи век,

пресметливия човек –

алчен, злобен, мързелив,

без сърце, душа, но жив.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??