2.06.2009 г., 20:14 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
496 0 7

 

 

 

                                Във внезапния свят

 

                                на моя просъница

 

                                проблясваш като

 

                                омайна звезда пътеводна.

 

                                Оставам със спомена

 

                                от ядрото сияние

 

                                приело чертите ти

 

                                и със страха,

 

                               че може да не съм част

 

                               от света на моята

 

                               просъница-реалност,

 

                               в която ти пребиваваш.

© Фабер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??