25.09.2020 г., 23:14 ч.

  Поезия » Любовна
306 0 4

По принцип, се връщам към тебе,
на думи,
на чувства, на погледи, 
 - мислени друми.
Навярно, е свършено, 
няма начало,
ни дума, ни вярност, 
ни бяло венчало.
Едва ли си спомняш страхът ми,
изцяло,
погълнат, напълно, 
от моето тяло.
Избягах от теб, че не би оцеляло
сърцето,
да бие, едва, 
на умряло.
И щом оцелях, 
живея ли, 
питам?
Копнея от устните, пак,
да опитам.
Те, връщат ме, сякаш, 
към първата строфа.
Напълно абсурдно.
Почти катастрофа.

 

 

ЕлмазХ.25092020

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??