28.05.2017 г., 23:44 ч.

*** 

  Поезия » Друга
436 1 8

От щастието никак не боли. 
Какво е всъщност? Здраве, шепа хора,
 усмивки и тревога... И умора, 
когато залезът във мен звъни.  

 

... Когато птиците летят в кръвта ми,

подплашени от твоята ръка. 
Излишна е до крайност мисълта... 
Във чувството е сякаш участта ни. 

 

През нас минават майски ветрове

и дъжд на едри капки ни целува.

Повярвай! Всеки дъх до смърт си струва,

щом се докосват нашите ръце!

 

© Ева Корназова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??