24.09.2007 г., 21:39 ч.

* * * 

  Поезия
563 0 5

Бяла нощ

Бяла нощ, бяла луна,

две сълзи кристални в нощта,

бяла съм, нежна и добра,

бяла съм, а така сама.

Ела, отдай любовта си,

ето, аз всичко мое ти давам,

ефирна съм, дантелено-прозрачна...

ела, протягам ти ръка.

В косите закичих си изящен лотос,

по-бял от нощната луна,

усещаш ли как ухае на страстта?

Бяла съм, перлена... очакваща...

с любов за теб всеотдайваща.

Ела в омая на нощната царица,

помежду ни нека я има онази искрица,

нека сме заедно в нейния храм вековечен,

нека до смърт на мен да си обречен.

© Нина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??