11.08.2011 г., 16:01 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
567 0 2

Четиристишия

 

- 1 -

 

Отвън прозореца лежи снега ,

прегърнал нежно тъмнината ,

а между нас, макар един до друг,

лежи и стене тишината.

 

- 2 -

 

Дъжд, проклятие и благодат,

омраза и любов в едно събрани.

Непостоянен, като целия ни свят

и постоянен, като мисли нежелани .

 

- 3 -

 

Асфалтът отразява топлината ,

пречупва я и я усилва .

Отгоре слънцето е като чук ,

асфалтът долу - като наковалня .

 

 

© Иван Симеонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??