5.07.2008 г., 16:38 ч.

* * * 

  Поезия
383 0 1

Отново ще се върна в този град.

Ще ме посрещне Споменът любезно.

По улиците прашни

ще се разходим с него под ръка,

а после тихо ще застанем

пред твоята заключена врата.

Ще постоим, ще помълчим,

дори цигара ще изпушим...

На рамото на Спомена ще си поплача,

преди да загася пореден фас.

Ще го оставя да те чака

и ще си тръгна...

Без Спомена...

          Тъй, както бях  дошла.

 

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • най-доброто,което може да направи човек за себе си е да остави спомена да си остане такъв!Да си остане в миналото!Само така можеш да продължиш в бъдещето!Без да поглеждаш назад,защото там има главно болка!!!
Предложения
: ??:??