25.04.2012 г., 17:33 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
555 0 1


Хайде да рисуваме слънца -

огнени, горещи, непознати.

Хайде да направим вертолети -

от пръчки, с фарове и оседлани,

а после, яхнали Луната,

да летим със скоростта на светлината

и да няма бряг,

подслон едничък даже.

Нека яздим,

докато се изпарят душите,

и както в миг припламва искрата,

ний да се подпалим и изчезнем

във вихъра на светлината.

© Нещичко Нещова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??