Хайде да рисуваме слънца -
огнени, горещи, непознати.
Хайде да направим вертолети -
от пръчки, с фарове и оседлани,
а после, яхнали Луната,
да летим със скоростта на светлината
и да няма бряг,
подслон едничък даже.
Нека яздим,
докато се изпарят душите,
и както в миг припламва искрата,
ний да се подпалим и изчезнем
във вихъра на светлината.
© Нещичко Нещова All rights reserved.