25.05.2010 г., 8:44 ч.  

*** 

  Поезия » Бели стихове
604 0 5
Утрин -
девойка,
разпиляла
косите си,
света,
побрала
в очите си.
Утрин -
напъпила
усмивка
на надеждата...
Здравей!
 

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??