Ще бъде ден. От тези, във които
земята е гореща като жар.
Конете парят морните копита
и търсят хлад при своя господар.
Усетиш ли, помнѝ: ще ти се случа
без блян за нежност в шепа звезден прах.
Захапала луната като куче,
по хищнически вдишвам твоя страх.
Той има цвят на кърваво мастило,
покапало гърдите на света.
Мъглата като мляко съм сгъстила –
добре заключвай входната врата.
Защото, ако вляза, си изгубен.
Не се обръщай повече назад.
По-лоша от кошмар съм. Аз съм луда.
От жаждата за мъст не чувствам глад.
А ти навън по тъмно не излизай.
Чудовището пуснало е стръв
и виното по бялата ти риза
прилича му на... топлата ти кръв.
© Яна Всички права запазени
"По-лоша от кошмар съм. Аз съм луда./От жаждата за мъст не чувствам глад./А ти навън по тъмно не излизай./Чудовището пуснало е стръв и виното по бялата ти риза/прилича му на топлата ти кръв."
Веднага - асоциация с текст на Скорпиънс:
The bitch is hungry, she needs to tell
So give her inches and feed her well
More days to come, new places to go
I've got to leave, it's time for a show
Here I am
Rock you like a hurricane...