11.09.2011 г., 21:36 ч.

*** 

  Поезия » Друга
697 0 2

Боли от невнимание
когато
приятелите си отиват
и е тихо
пътеките оттатък изгрева
са бели
от недомлъвки и съмнения
Луната – въпросителна
непревъзмогнали обидата
поредната
Боли от непремислия
изказани и премълчани
помахвания
до брега
за сбогом…
а вчера беше пристан
и утеха
и кротка сладост
дългото очакване…
Днес
боли от невнимание
когато
приятелите си отиват

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много хубав стих.
    Не се чете лесно, обаче, трябват поне 2 прочита, за да се слеят стих и четящи... и тогава се усеща силата му...
    Хм...
  • ...
    така е...
Предложения
: ??:??