28.06.2007 г., 0:48 ч.

* * * 

  Поезия
1002 0 5

Пред света се изправих сама
и не знаех къде да отида.
Знаех само, че мойта съдба
е по-страшна от ледена зима.

Срещнах теб и в красивото твое лице
аз видях своя Принц от мечтите.
Пламна огън в мойто сърце
и огряха ни на любовното слънце лъчите.

Теб обичах и още обичам,
но ти не призна любовта ми.
Тези думи не от мъка изричам,
а от радост и обич!

Щастлива съм, че ти ме научи
да бъда сурова и твърда, храбра и смела.
Пред света сама се изправих
и сега пак самота аз получих.

юли 1998 г.

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??